Zumba

Med latinska influenser och rytmer dansar ni er igenom en het och rolig timme!

 

Zumba Fitness® är det enda latinoinspirerade dans fitness-programmet som mixar smittsamma danssteg med glödhet internationell musik skapad av producenter som vunnit Grammy Award, vilket tillsammans skapar en "fitness-fest" som är riktigt beroendeframkallande.

 

Ibland grundar sig storslagna idéer på misstag. I mitten på 90-talet hade ingen kunnat förutspå Zumba® Fitness framgångar; inte ens Alberto "Beto" Perez som skapade the Zumba experience efter vad många har kallat en "lycklig slump".

 

Fitnessinstruktören Beto kommer från Cali i Colombia. En dag i mitten av 90-talet tog hans liv en oväntad vändning. Han skulle hålla en aerobics-klass men hade glömt ta med sin traditionella aerobics-musik. Han löste det genom att använda en mix av musik han hade i sin ryggsäck (salsa och merengue, musik han växt upp med) och improviserade ihop en ny slags dans-fitness som fokuserade på att låta musiken styra rörelserna (istället för att räkna repititioner). Energin sprudlade i salen och folk kunde inte sluta le. Hans elever älskade det! Den dagen föddes ett revolutionerande fitness-koncept – the Zumba Fitness-Party.

Klassuppbyggnad;
Uppvärmning
Koreografi
Vattenpaus (om det hinns)
Uppvisning av brud/brudgum
Diplomutdelning

Pris;
1-9 st 2 000 kr
10-20 st 25 00 kr
alla över 20 st 200 kr/person

Klädsel;
Vanliga träningskläder med inomhus träningsskor är att rekommendera.

Skicka en förfrågan till bokningen om lediga datum och tider.
bokning@studiodq.com