Studio DQ banner

Svensexa

Oavsett vilken dans ni väljer så kommer ni garanterat få en suverän upplevlese! Vi lånar ut kläder till brudgummen och ni får alla fota och filma så mycket ni vill under klassen. Men se till att spara batteri till slutet av klassen då er huvudperson uppträder för er andra!

.

För oss är det viktigt att alla i rummet deltar i aktiviteten, självklart står er huvudperson i centrum hela tiden men då alla deltar blir det en annan skärpa i gruppen samt ni kan alla jämföra minnen efter!
.

Svensexa hos Dancing Queen

Utmana killgänget, testa gränserna...Vågar ni?

Riktigt manliga killar de vågar bjuda på sig själv, svettas och göra något ovanligt.

Nu har ni chansen att dansa runt en stol, glida från en pole och krypa graciöst över golvet. Vi utmanar både er styrka och tar fram era sensuella sidor!

.

Ni kommer till vår studio ca 10-15 min innan så ni hinner byta om i lugn och ro. Det finns kläder till er brudgum att låna.

.

Sen kör ni en svettig, rolig klass under 1 timma med egen instruktör i egen sal. Klassen är uppbyggd med uppvärmning, teknikträning, höftrullningar, styrka och dans som blandas för att ge er den bästa och roligaste timmen.

.

Vi avslutar med att brudgummen får köra en uppskattad och efterlängtad show för övriga deltagare där han får bjuda på sig själv och visa vad han lärt sig. När han klarat av sitt 'prov' blir det självklart diplomutdelning och applåder!

.

Det finns möjlighet att duscha efter och ni har omklädningsrummet i 30 min.

Schampo, balsam, tvål och stylingprodukter finns så klart på plats. Handdukar finns att hyra för 20 kr/st.

.

Vi lovar att det blir en snackis under kvällen och långt efter bröllopet är över!
.

Killparty på Dancing Queen!

Svensexa Stockholm