Aerial
Hoop, Sling & Silks

Aerial Hoop

Drömmer du om att få vara cirkusartist för en dag? Kanske har du sett våghalsiga akrobater utföra både svindlande trick och eleganta nummer högt ovanför marken och velat prova själv? Nu har du din chans!

Aerial hoop - som även kallas aerial lyra, cerceau eller ring - är en stålring som är upphängd i taket, i ungefär samma storlek som en rockring. I ringen sätter vi ihop häftiga trick och graciösa kombinationer till ett alldeles unikt framträdande. Det är den perfekta kombinationen av luftakrobatik och burlesque!

Under en timme hos oss får ni prova på olika tekniker att ta er in och ut ur ringen, olika trick och poser som får er att locka fram er inre cirkusdiva. Samtidigt kommer ni märka att det är en fantastisk träningsform.

Ha på er långa tajta träningsbyxor som är lätta att röra sig i och gärna en långärmad tröja. Detta för att undvika brännsår orsakade av friktion mot ringen.

Träningen utförs barfota.

Aerial Sling

En av de mest populära luftdisciplinerna på grund av dess mångsidighet, Aerial sling (även känd som aerial hammock eller yoga sling) är en längd med tyg som hängs från taket i änderna så de bildar en 'tyg gunga' och erbjuder dig ett graciöst sätt att uttrycka dig. Det är hängmatta där fästpunkterna är i var sin enda av tyget och man jobbar i "loopen" med tyget som hänger ner och upp igen i samma tygstycke.

Man tränar väldigt säkert i en sling då öglan alltid finns där som en säkerhet. Aerial slings är en träningsform som bygger styrka, kraft, smidighet och mod, du kan jobba med den både statiskt och i spin (snurra runt).

Ha på er långärmad tröja och långa tajta träningsbyxor för att undvika brännsår orsakade av friktion mot tyget. Träningen utförs barfota.

Aerial Silk
 

I aerial silks skapar vi kraftfulla och vackra linjer genom att klättra upp och svepa in oss i tyget och sväva viktlöst över marken. Likt artisterna på Cirque du Soleil kan man sedan vira in sig i tyget och falla graciöst mot marken i hisnande drops.

Tyget består av två längder som hängs upp i taket och erbjuder inte bara ett elegant sätt att uttrycka dig utan också ett ultimat sätt att bygga starka och uthålliga muskler. Kom och experimentera i en ny frihet där du lämnar marken och utmanar din kropp och själ som aldrig förr. Du kommer att upptäcka att du är både modigare och starkare än du tror!

Under passet kommer ni få testa bland annat klättring, trick och hänga upp och ner, självklart med en säker och pedagogisk instruktör som ser till att ni får ut det mesta av er timme.

Ha på er långärmad tröja och långa tajta träningsbyxor för att undvika brännsår orsakade av friktion mot tyget. Träningen utförs barfota.

Gör er redo för en upplevelse utöver det vanliga!