Möhippa

Möhippans historia

Möhippan uppstod i Sverige i början av 1900-talet. Men så kallade mökvällar har funnits ända sedan 1600-talet. De arrangerades av brudens föräldrar för släkt och vänner kvällen före bröllopet.

 

Mot slutet blev tillställningen en fest där enbart kvinnor deltog. Hippa är ett ord som kom till vid sekelskiftet och betyder festlig sammankomst. Karakteristiskt för möhippan är att den blivande bruden ska överraskas av arrangemanget och ofta förses med ögonbindel.*

 

Möhippa hos Dancing Queen

Är en unik upplevelse och ett minne för livet!

Anländer ni till en av våra fräscha studios ca 10-15 minuter innan klassen börjar så hinner ni byta om i lugn och ro. Ni blir emottagna och incheckade av vår värdinna i receptionen. Uppge gärna om bruden kommer med ögonbindel eller om ni vill ha någon specifikt bemötande!

 

Därefter byter ni om och möts sedan upp i loungen av er instruktör för att bege er in till strippstudion där en timme fullspäckad av höfter, svett, skratt och moves ni aldrig trodde ni skulle göra väntar!
Vi börjar med uppvärmning för att väcka kroppen och sätta partystämningen, sedan får ni lära er en koreografi som kanske kan komma till användning på bröllopsnatten(?) men framförallt visas upp under kvällen!

 

ALLA har sin egen stolpe hos oss!

 

Ett sexigt aerobicspass

I slutet av timmen blir det finaler och läge att föreviga brudens talanger på film (glöm inte kamera!). Självklart får ni fota och filma hur mycket ni vill under hela timmen. Innan Vi släpper er till övriga aktiviteter stretchar vi ut kroppen för att minska risken för träningsvärk.

 

Efter

Efter klassen disponerar ni ett av våra omklädningsrum med tillgång till dusch (där shampo, tvål och balsam redan finns på plats). Även fön, platttång och stylingprodukter finns tillgängligt. Ni kan antingen hyra eller ta med handduk och eventuellt en vattenflaska.


Kädsel
Vanliga träningskläder funkar utmärkt.
Chair, floor och umbrella måste  alla deltagare måste ha på sig träningsskor.
Pole körs barfota och i shorts eller hot pants.

Ni får gärna klä ut både er och bruden då det bara höjer stämningen! (vi har en del kläder att låna till bruden).

 

Diplomutdelning efter avklarad klass

CD med musiken från passet och självklart diplom!

 

Innan ni lämnar studion, får bruden med ett diplom över genomförd strippkurs och en CD-skiva med finallåten så ni kan 'tvinga' bruden att göra den flera gånger till under kvällen eller varför inte på bröllopet?

 

 

*Källa Aftonbladet, Nationalencyklopedin och bröllopstorget

 

För bokning, frågor och prisuppgifter, kontakta oss.

Avbokning är kostnadsfri om den sker 7 arbetsdagar innan bokningstillfälle.

Vi tillåter ej barn under 16 år i salen.

Så här kan en hippa se ut hos oss!

Vi har olika paket!

1. Standard

60 minuter. Alla deltar i träningen. Buden/brudgummen/födelsedagsbarnet får uppträda för övriga mot slutet. Under 9 st 2000 kr 10-20 st 2500 kr alla över 20 st 200 kr/person.

 

2. Xpress

30 minuter. Endast bruden/brudgummen/födelsedagsbarnet deltar. Övriga väntar utanför och får komma in när det är några minuter kvar för att titta på uppträdandet. 1 500 kr.

 

3. VIP

90+60 minuter. Endast bruden/brudgummen/födelsedagsbarnet blir stylad och fotad. Övriga väntar utanför. Sedan deltar hela gruppen i aktiviteten. Huvudpersonen sminkas och stylas samt coachas genom en fotografering. Hon/han får sedan med sig en CD-skiva hem med de tagna bilder. 4 500 kr.

 

4. Kändis

60 minuter. Alla deltar. Klassen leds av Eva Nazemson eller Jasmine Kara. 3 500 kr.

 

5. DJ

2 x 60 minuter. Alla deltar. 60 minuter används för att spela in en sång i musikstudio. 60 minuter används sedan för att lära sig en koreografi till den inspelade låten. Obs! Planera in er restid mellan lokalerna. 4 500 kr.

Information in English?

You can read about DQs henparties in the document below.