Chair

Med facit från flera tusen deltagare som genom åren testat vår Chair kan vi med garanti lova -You will love it!

 

Med Dancing Queens härliga träning glömmer du bort tid och rum!

 

Vi varvar den senaste klubbmusiken och coola moves med mjuka höfter och Dancing Queens duktiga instruktörer ser till att ingen lämnar klassrummet oberörd.

 

Vi kan beskriva Chair med 3 ord; svett, glädje och träningsvärk.

 

Du som redan testat vet vad vi pratar om och du som inte provat har något att se fram emot! Sedan första klassen 2003 har skaran som provat och fortsatt träna chair exploderat!

 

Hollywoodkändisarnas favorit träning

 

I förädlad form med lite högre tempo. Hos Dancing Queen handlar det inte bara om att du ska bli smidigare och ha roligt, vi vill även ge dig en bra träning.

 

Vi tränar igenom hela kroppen. Du blir starkare, smidigare, flexiblare samtidigt som du kommer må bättre av träningen. Det finns många som kopierat vår populära koncept, men det finns bara ett orginal!

 

Roligare träning får du leta efter.

 

Dansklassen för dig som vill utmanas med härlig koreografi. Med inspirationen tagen från varietédans med stolar och PCD till den senaste klubbmusiken skapar instruktören en unik träningsform.

 

Klassen har intensiteten i behåll från traditionell aerobics för ökad kondition och smidighet, men kulminerar till ett storslaget förföriskt shownummer!

Klädsel;
Vanliga träningskläder med inomhus träningsskor är att rekommendera.