Marie

Kreativitet kan ta sig uttryck på olika sätt. Ett sätt att vara kreativ är att dansa! Vår stoldansande drottning Marie blir lycklig när hon får vara kreativ i sina koreografier!

Med bakgrund hos Lasse Kuhlers, Stage, Balettakademin och dansgymnasium har vi en tjej med gedigen dansbakgrund. Kompletterat med Dancing Queens instruktörsutbildning i chair så har ni en kompetent och kreativ dansinstruktör!

Maries mål är att du ska känna dig stark och inspirerad att utmana dig själv lite mer nästa gång.

Marie undervisar i chair, burlesqe och floor.

 

Ellen

 

Med en bakgrund hos Lasse Kühlers och lång erfarenhet som danslärare bla på Lidingö Danscenter och Balettakademin har Ellen hittat ett andra hem på Studio Dancing Queen.

Ellen undervisar i pole, streetpole, streetdance, barndans och showdans.

Danne

En stjärna som charmar tjejjerna både i klassrummet och utanför!

 

Ni kommer garanterat få en rolig timme med Sundsvalls stolthet. Är i grunden innebandy målvakt men hittade pole dance efter att ha sett Battle of the Pole 2010. Att han själv skulle börja träna var inte klart från början, men sedan hösten 2011 är han fast!

 

Danne undervisar i pole.

Camilla

Med föräldrar från Chile hittar du temprament och passion bakom denna lugna tjej, som älskar att vicka på höfterna.

Efter att ha dansat magdans i tre år, testades poledance för två år sen och sen dess har hon varit fast!

Träna för Camilla om du vill ha träningsvärk och glädje!
 

Camilla undervisar i pole

Jenny

Ännu ett norrländskt stjärnskott i ensemblen! Jenny -en glädje sprudlande, positiv tjej med muskler av stål! När hon inte är i Norrut så är hon i Stockholm och då kan ni träffa henne snurrandens runt en stolpe. Även teknikansvarig för poleprogrammet.

När hon inte svettas och vickar på höfterna jobbar hon som lärare och minglar på stadens klubbar.

Vill du ha en rolig, het och svettig timme med träningsvärk som påföljd ska du testa Jennys klass! Styrka och teknik är hennes kännetecken och hon tackar inte nej till en utmaning, så akta er!

Jenny undervisar i pole.

Frida

Frida visar dig vägen runt stolen, på golvet och stolpen!

Tog oss med storm; pedagogik, sensualism, glädje, spännande och lättföljda koreografier med extrem musikkänsla i en fantastisk blandning gör att Fridas klasser alltid är fulla.

När hon inte dansar hittar du henne på stadens sjukhus där hon är färdigutbildad läkare. Vi är glada och stolta att ha Frida i gänget och hon är en äkta dansande Queen!

 

Frida undervisar i pole, chair, umbrella och floor.

Filippa

Med en lång bakgrund inom dans ser Filippa till att du får det lilla extra under klassen! Vi pratar fame, vi pratar dans, vi pratar underhållning!

Dancing Queen kan stolt presentera en sprudlande instruktör som bjuder på häftiga koreografier och varierade utlärningsmetoder -allt anpassat efter individen och gruppen. Hon har tidigare dansat på Lasse Kühlers, Marikas och balettakademin. Att Filippa skulle bli chair instruktör var klart redan efter första klassen i början på 2007! Har genomgått Dancing Queens instruktörsutbildning för chair och pole.

 

Filippa undervisar i chair och pole.

Petra

Med sina 20 år som instruktör tillhör Petra en av veteranerna i branschen och har gjort sig ett namn genom sin energi, fart och utstrålning.

Petra har arbetat med fitness i 8 länder och presenterat på convents både i Europa och Usa. Älskar att dansa och se glädjen hos andra när de klarar sina mål! Är ACE och PACE certifierad, samt The Academy utbildad. Först i Norden med StripAerobics och har instruerat fler än 5 000 klasser! Grundare av Svenska Poledance Förbundet och ständigt aktuell som domare i någon stor tävling.

 

Petra undervisar i Chair, Umbrella, Pole, Floor, jam, aerobics, vatten, dance aerobic, latino, magdans, speedo, step, spinning, ActiviO, core, fys och afrikansk dans.