Beatrice
Instruktör; Pole

Gammal gymnast/ fotbollsälskande dansare som upptäckte Pole 2015 och förälskade sig totalt. Gick instruktörsutbildning på Studio DQ vintern 2018.

Jobbar med tv och film på dagtid och har fått uppleva VM i Aerial Sports i Kanada 2020 och gått workshops på Body & Pole i New York.

Instagram: merikanto

Katarina
Instruktör: Pole, lap dance, russian exotic

Katarina har alltid gillat att dansa och träna i grupp. 2014 hittade hon ”hem” till pole och andra aerial-discipliner, vilka för henne har utgjort en perfekt kombination av styrka, flexibilitet och koreografi. Katarina började vikariera och senare utbilda sig till instruktör på Studio DQ under 2019. I hennes tidigare idrottsliv har hon mestadels hållit på med fotboll, som spelare och tränare för ett flicklag. Därför brinner hon lite extra för att peppa och hjälpa andra.

Instagram; Polekatt

Camilla F
Instruktör: Pole, sensual pole, russian exotic

Bakgrund: Har under min uppväxt allt gillat att träna och vara aktiv. Har bland annat i yngre dagar gått på gymnastik, dansat streetdance och tävlat i tennis.

2017 utbildade jag mig till poledance instruktör här på Studio DQ vilket var väldigt kul då jag alltid brunnit för träning och älskar att lära ut. 

Instagram; camillaflack

Johanna M
Instruktör: Pole, Streching/Flex och Strength/Booty

Johanna har alltid brunnit för träning och har testat på allt från bollsport till dans. Senaste åren har ägnats åt kampsport, både tävling och som instruktör. Akrobatik har dock varit ett återkommande inslag under alla år. Johanna har tagit klassen på en mängd olika studios och cirkusskolor i allt från golvakrobatik till pole. Området som Johanna brinner mest för är stretching! Hon tror på att det är viktigt att bygga en hållbart flexibel kropp och är något som hon förespråkar på sina klasser.

Undervisar på: Studio DQ

Marie

Kreativitet kan ta sig uttryck på olika sätt. Ett sätt att vara kreativ är att dansa! Vår stoldansande drottning Marie blir lycklig när hon får vara kreativ i sina koreografier!

Med bakgrund hos Lasse Kuhlers, Stage, Balettakademin och dansgymnasium har vi en tjej med gedigen dansbakgrund. Kompletterat med Dancing Queens instruktörsutbildning i chair så har ni en kompetent och kreativ dansinstruktör!

Maries mål är att du ska känna dig stark och inspirerad att utmana dig själv lite mer nästa gång.
 

Marie undervisar i chair, burlesqe och floor.

Maria
Instruktör; Pole, Aerial silk, Aerial hoop, Aerial Flex.

Bakgrund; Många år inom hästsport. Fastnade för poledance 2013 och tränade innan det även bland annat mycket acroyoga och lindyhop. Dancing Queens instruktörsutbildning i pole och chair.

Instagram; ishmamar

Hanna
Instruktör; Aerial Hoop, Aerial Silk, Aerial Sling

Hanna har jobbat som dansare, parakrobat och luftakrobat i snart 20år samt att hon gör även elddans, tango o magic.
Utbildar på Balettakademien samt i Las Vegas o cotcher från Cirque du Soleil
Hon är jobbat o berört människor runt om i hela världen i många olika productioner, TV galas och teatrar i Sverige, Singapore, Frankrike, Ryssland, Finland, USA, Argentina, Fillipinerna, Spanien, Danmark, Norge med bla European Athletic Championship, the World Athletic Championships, Melodifestivalen och Eurovision Song Contest, som är en av världens största TV production med över 100 million tittare.
Hon har även uppträtt för the Kungafamiljen i sverige, Presidenten av Finland och Bill Clinton när han var president i USA.
Hon har haft stora roller i musikaler, som Victoria i Cats och Maria Huerta i Saturday Night Fever. Jobbat på världens största Kryssningsfartyg som guest entertainer med hennes egen prducerade show som aerial & adagio artist på Norwegean Cruises, Royal Carribean, Celebrity Cruises & Costa Cruises. Hon är en av kreatörerna av cirkus gruppen 'Arte Dime'. Har jobbat som magic girl med Joe Labero runt om i värden, just nu kan ni se henne i Djungelboken the Musical på sverigeturné. Tidigare undervisat på Cirkus Le Fou och Balettakademien.

Instagram: Movementunlimited1

Petra
Instruktör; chair, pole, floor, umbrella, jam, aerobics, vatten, dance aerobic, latino, magdans, speedo, kettlebells, step, burlesqe, spinning, crossfit, ActiviO, core, fys och afrikansk dans.
 

Petra undervisar i Chair, Umbrella, Pole, Floor, jam, aerobics, vatten, dance aerobic, latino, magdans, speedo, step, spinning, ActiviO, core, fys och afrikansk dans.

Instagram; studiodqpetra